Angolo heeft een terras waar je heerlijk kunt genieten van het geweldige uitzicht over de Bormidavallei. Een romantisch tweepersoons appartementje. Het bestaat uit een woonkamer (met open haard), een tweepersoons slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bij het opknappen van Angolo hebben we een aantal van de originele details van het huisje intact gelaten, zoals het granieten aanrecht en de ingebouwde kast in (nu) de badkamer. Toen we een andere inbouwkast wegsloopten, ontdekten we dat het gat oorspronkelijk dienst had gedaan als open haard en/of kookvuur. We konden niet meer achterhalen hoe het er precies uit had gezien, dus hebben we er een open haard van gemaakt die een beetje bij de stijl van het huisje past. Op de meest vreemde plekken ontdekten we dichtgemetselde deuren en ramen waardoor we het vermoeden hebben dat dit huisje ooit helemaal vrij heeft gestaan, of (later) in directe verbinding stond met de hooischuur ernaast.

Voor Angolo staat de houtoven, waarin vroeger het brood werd gebakken - en vast en zeker de pizza’s, hoewel we ons afvragen of dit gerecht 150 jaar geleden óók al bestond. Toen Brusagio net was gekocht was de houtoven nog helemaal overwoekerd en daardoor onzichtbaar, dus de verrassing was groot toen die na kap- en snoeiwerk ineens tevoorschijn kwam. Helaas bleek uit het dak een appelboom te groeien, die met z’n wortels het ovendeel en het dak totaal had ontwricht. De rest van het stenen gebouwtje was nog wel in goede staat. Het ovengedeelte en dak zoals je het nu ziet, zijn dus niet meer origineel.

Prijzen:

Hoogseizoen: € 750 per week

Laagseizoen: € 600 per week

Onze prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, een stapel (bad)handdoeken en de eindschoonmaak.