La Casa is een ruim vierpersoons appartement. De indeling is als volgt: een zeer ruime woonkamer met open haard, twee slaapkamers, een flinke keuken, een badkamer met bad, douche, wastafel en wasmachine. In één van de slaapkamers kan een extra bed worden bijgeplaatst. Daarnaast is het mogelijk om de Tuinkamer (2 personen) met douche en toilet op de begane grond in combinatie met La Casa te huren. Op het balkon kun je met z'n allen lekker tafelen en heb je een schitterend uitzicht op de vallei.

We ontdekten - nog niet eens zo lang geleden - dat dit deel van de boerderij ooit een hooizolder moet zijn geweest. Deze is later - we schatten een jaar of 40, 50 geleden - verbouwd tot een, voor die tijd modern, woonhuis met twee slaapkamers. Op het balkon is het heerlijk toeven en kun je genieten van het uitzicht op de Bormidavallei.  

Onder Angolo (en een deel van La Casa) zit nog de originele cantina, de (gewelfde) ruimte waarin vroeger wijn werd gemaakt en bewaard. Een paar van de enorme houten wijnvaten hebben we laten staan. De ruimte ernaast is de wijnkluis, waar gasten hun gekochte wijn kunnen opslaan tot zij weer naar huis gaan.

Prijzen:

Hoogseizoen: € 950 per week

Laagseizoen: € 750 per week

Onze prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden, een stapel (bad)handdoeken en de eindschoonmaak.